HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Hurrá nyaralunk!

2009.08.14. 13:58 :: dorothy84

Sokat gondolkodtam, hogy hova lehetne elmenni egy hétre egy izgő-mozgó 8 hónapossal, ahol nincsen tömeg,lehet pancsolni, és azért főzni is szerettem volna neki. Ha nem is 3 fogásos ebédeket, de szükségem volt egy kis konyhára, hogy  a túrókrémett, tejpépet, főzelékeit össze tudjam kutyulni.

Végül a Balcsi mellet döntöttem, és egy olyan apartman mellett, ami elég nagy, van konyha, és Domkának is marad mozgástere. Emellett csendes, saját medencéje van, de ha akarjuk a Balcsiban fürdeni, vagy csak sétálni a partján, az is karnyújtásnyira van.

Jó választás volt, kedves vendéglátás, sok zöld növény és Domka örömére egy lusta macska fogadott minket. Garfield-mert így hívták ezt a nem éppen fürge jószágot- a hét főszereplője volt, mert minden nap meg kellett keresni, Dominik sikongatott, és babanyelven gagyarászott neki, ha engedtem volna a szőrét is jól megcincálta volna.

Garfield kapóra jött, mert  mindig azt mondtuk, hogy ha nem eszi meg az ebédet, jön Garfiel és megeszi, és a cumit is ő vitte el, amikor nem találtuk:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagyon jól éreztük magunkat, sokat strandoltunk, Domika bármilyen jéghideg vízben szívesen pacsál, bár szerencsére kánikula volt, így a vízhőmérsékletre sem volt panasz.

Jókat aludt, szépen evett, mindegy volt neki mit rakok elé, a nagy fürdőzésben mindig megéhezett.

Sajnos hamar eltelt az egy hét, de azért már jó volt itthon lenni.

Pár kép a Pancsimanóról...


szólj hozzá: Dominik a Balcsin

Szólj hozzá!

Címkék: kirándulás

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr961309206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása