HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Parázs Varázs

2010.05.30. 20:34 :: dorothy84

A sok baleset után szombatra jutott egy kis móka is.

A Parázs Varázs egy olyan évente ismétlődő rendezvény, ahol a város apraja-nagyja levonul a "Dudá-partra", és sütnek, grilleznek, égetnek, készítenek ehetőt, és ehetetlent.  Koncertek,mini vidámpark, pónilovaglás, sétahajózás szórakoztatja a teli hasúakat.

Miután Domi túl volt az 5. balesetén, gondolkodtunk, hogy itt van-e a helyünk, de már megígértük neki, és hát az imádott Dudá ami egy givő (aki nem értené a Duna egy river) aztán van ott brümbrüm(motorcsónak) és kutyák akik a  vizes bundájukat viccesen rázzák.

Végül lementünk és nem bántuk meg. Domi pónilovagolt, de másra még nem mertük felültetni. Menéztük a Dudát (Dunát) Tűzoltóautót, hajót, és jól kirohangálta magát. Nem kellett este ringatni az én kis füstszagúmat.

Szólj hozzá!

Címkék: gyerekprogram

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr92043159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása