HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Megint tám-tám

2010.01.01. 21:22 :: dorothy84

Még mindig kedvenc Ricsi Bohóc száma a Kis Indián. Most,hogy már megvan az egész (köszi Ricsi Bohi:o) még többször kell meghallgatni egy nap.

Néha csak úgy eszébe jut, és tám-tám-ozva sétálgat, de egymás után 4x-5x is meg kell hallgatni. Hihetetlen. Ma,miután apával 4x meghallgatták, Dominik közölte, hogy "Ezt tám-tám" !

Mikor este végre lefeküdtünk, és nagy küzdelem árán sikerült drága egyévesemet az ágyban tartani 5 percig, gondoltam énekelek valamit. Még mindig a téli, karácsonyi dalok vannak a fejemben, így elkezdtem, hogy "Csendes este, téli este, halkan hull a hó..."Erre Dominik megszólal: tám-tám-tám.

Persze, hogy nevetnem kellett, ki lehet ezt bírni? Több sem kellett, már fel is pattant, és "támtámozva" hagyta el a szobát.

 

 

Ricsi Bohi anno, Marci 7. szülinapján.

 

Szólj hozzá!

Címkék: mondókák dalok

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr281638071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása