HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Programok gyerekkel 1.rész

2012.05.01. 21:22 :: dorothy84

Már régóta készülök összegyűjteni azokat a program lehetőségeket, amiken már részt vettünk vagy tervben van.

Itt a jóidő, néhány kirándulós program:

Az Budapesti állatkertet és a Vidámparkot most kihagynám a felsorolásból,nem azért mert nem a legszuperebb helyek egyikei lennének,csak az mindenkinek eszébe jut.

Gemenci erdő: Még a Domi születése előtt voltunk,de gyerekkel is jó kis kirándulóhely. http://gemenczrt.hu -Itt található sok info és a kisvasút menetrendje.

Budakeszi Vadaspark: http://www.vadaspark-budakeszi.hu/

Veszprémi Állatkert: Jó kis túra, sok-sok lépcsővel, hegymászással. Még nagyobbacska gyereknél is jól jön a hordozókendő, vagy a babakocsi. Dominak nagyon tetszett.Mi melegben voltunk, de rengeteg fa van, könnyű hűvöset találni. És szuperek a kis játszóterek, meg a szavanna kifutó, és minden. http://www.veszpzoo.hu/main.php

Margitsziget:Nem kell bemutatni senkinek. Mindig jó program gyerekkel, ha nem esik az eső. Ökojátszótérről bővebben ITT

Lágymányosi öböl vagy Kopaszi-gát ki hogy nevezi. http://www.obol.hu/

Érdemes a gyerkőc bringáját, rollerét is magunkkal vinni. Szuper játszóház és játszótér van. http://www.kolyokobol.hu/

Budai vár: Ha nem egész napos túrát tervezünk, érdemes ide is fellátogatni gyerekkel, főleg a Sikló miatt. Mi még Domival nem voltunk, de tervezzük.

Ferihegy Repülőgép emlékpark: http://www.repulogepemlekpark.hu Kiegészítve egy kis kirándulással. Ha Vecsés felé elmegyünk jó kis repcsinéző helyet találunk, ahol láthatjuk a felszálló gépeket. Ha még van ilyen:(

Vasúttörténeti Park: Fiúkkal kihagyhatatlan. http://www.mavnosztalgia.hu

Veresegyház Medvepark: http://medveotthon.hu

Hajógyári sziget játszótér: A következő tervezett programunk,a gyerekszigetre mindig megyünk,de akkor annyi a látnivaló,hogy a játszira már nem jutunk el. "Namajdmost"

Gyerekvasút,Normafa,Libegő: Jóóó hosszú túra, a gyerekvasút oldalán részletes leírás van, a megállókról. Budakeszi Vadasparkhoz is ki lehet így jutni, vagy épp visszafelé onnan a várost megközelíteni. 

Martonvásár Brunszvik kastély: Gyönyörű 70 hektáros park, tóval, hatalmas fákkal. Itt van az óvodamúzeum is.

Mezitlábas Park Tabajd:http://turazzvelunk.hu/mezitlabas-park

Nőtincs Seholsziget élménypark: Pár éve voltunk, akkor kicsit csalódás volt, de visszagondolva ha a közelében járnék újra bemennék.

Katica Tanya: Patcán van ez a jó kis hely,a gyerekek ismerkedhetnek a tanya világával, van kalandpark, szemezek vele, hogy ide megyünk nyaralni. A Balcsi sincs messze. http://www.katicatanya.hu/magunkrol

Abony állatkert:http://maganzoo.fw.hu/ Nekünk kicsit messze van, de ha egyszer erre járunk, akkor mindenképp megnézzük.

Kishalompuszta Ökoturisztikai Park: Még csak kialakulóban van, de nagyon jó kis hely lesz. Lovarda, sétakocsikázással, lovagoltatással, terveznek kalandparkot és gyerektáboroztatást. A 6-os főút mellett található, Kulcsnál. A Kulcsi vasútállomás felé kell lefordulni, innen ki van táblázva.

Folytatom...

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: gyerekprogram

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr574483039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása